Türkiye’nin sevilen ve beğenilen başarılı oyuncularından biri olarak tanınan Nurgül Yeşilçay ile alakalı merak edilen sorulardan olan Nurgül Yeşilçay Ne Mezunu?  Nurgül Yeşilçay Nereli? Nurgül Yeşilçay Kim? Detaylar haberimizde…
Nurgül Yeşilçay Ne Mezunu?
26 Mart 1976 tarihinde Afyonkarahisar'da doğduğu bilinen fakat, kendi bir röportajında, babası Afyonkarahisarlı olduğundan nüfus cüzdanına babası tarafından doğum yeri olarak Afyonkarahisar yazdırıldığını, aslında İzmir doğumlu olduğunu söylediği bilinmektedir. Bir çok filmde ve dizi de rol alan ve herkes tarafından beğenilen güzel oyuncu eğitim hayatını Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladığı bilinen ve 2001yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında ise ilk rolünü oynadığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanınmıştır. Ardından başarılı oyuncu Özcan Deniz ile Asmalı Konak dizisinde başrol paylaşmış ve yıllar geçmesine rağmen tekrarı izlenen Türk filmlerinden biri olmayı başarmıştır. 

Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi? Cem Yılmaz Nereli ve Alevi mi?

Nurgul Yesilcay Ne Mezunu1
Nurgül Yeşilçay Nereli?
Her oynadığı rol de başarı elde eden Nurgül Yeşilçay aslen Afyonkarahisar’lı olup doğma büyüme İzmir’de yaşadığı da bilinmektedir. Bir çok ünlü isimlerle bir araya gelen başarılı oyuncu kendi gibi çok başarılı isimlerle diziler ve sinema, tiyatro ve platformda yer aldığı da bilinmektedir. Sosyal medya da da aktif olan güzel oyuncu baya takipçisi olduğu bilinmektedir. Özel hayatı da merak edilen güzel oyuncu 2004 yılında Türkiye’nin bilinen başarılı isimlerinden Cem Özer ile bir evlilik yapmış ve bu evlilikten Osman Nejat adında bir oğulları olmuştur. Çiftin evliliği altı yıl kadar sürmüş ve 2010 yılında boşandıkları bilinmektedir.

Kaynak: HATİCE KARACA