15 Şubat’ta yeni yaşına merhaba diyecek olan eski milli futbolcu, futbol yorumcusu ve teknik direktör Oğuz Çetin beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Adanaspor ve Sakaryaspor formalarının yanı sıra 8 yıl boyunca Fenerbahçe forması ile taraftarların gönlünde yer edinen Oğuz Çetin’in 63 yaşına merhaba demesine sayılı gün kala rahatsızlanması futbol camiası ve sevenlerini üzdü.
Başarılı futbolcunun beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı haberi futbol camiası ve sevenlerini derinden üzerken Türk futbolunun önde gelen isimleri ve sevenleri, Çetin'e moral vermek amacıyla sosyal medya üzerinden dua ve destek mesajları yayınlamaya başladı.
Geçmişteki başarıları ve Fenerbahçe'ye olan katkıları bir yana hem sahada hem de saha dışında saygı gören bir isim olan Çetin‘in iyileşmesi için dua eden taraftarlar, futbolcular, teknik adamlar ve spor yazarları, Çetin’inden gelecek güzel haberleri bekliyor.
Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından, eski milli futbolcu ve teknik direktör Oğuz Çetin, hastaneye kaldırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu da konuya ilişkin paylaştığı geçmiş olsun mesajında “A Milli Takımımızın eski futbolcusu ve teknik direktörü, uzun yıllar TFF Futbol Gelişim Direktörlüğünü üstlenen Oğuz Çetin'in yaşadığı sağlık problemi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Oğuz Çetin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.