Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, apandisit patlaması şüphesiyle hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alındı. Rahatsızlanmasının ardından hastaneye başvuran Buruk’un, sarı-kırmızılı yönetim tarafından yapılan açıklamada apandisit nedeniyle tedavi altına alındığı belirtildi.

Okan Buruk Apandisit Patlamasi Suphesiyle Ameliyata Alindi1

Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Elfsborg maçı ne zaman? Hangi kanalda yayınlanacak?

Yapılan kontrollerin ardından doktorlar tarafından ameliyat kararı verilen Buruk'un sağlık durumu yakından takip ediliyor. Galatasaray camiası ve taraftarları, başarılı teknik direktörün en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.

Okan Buruk'un sağlık durumu Galatasaray açıklaması;
Galatasarayın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" açıklması yapıldı.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI