Otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı Otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı

Mersin’in Tarsus ilçesinde çıkan yol verme kavgasında ölen 3 kişiden 2’si gözyaşları arasında toprağa verilirken hayatını kaybedenlerden birinin uzman çavuş olduğu, izinli olarak memleketine geldiği öğrenildi.  

Tarsus’un Sucular Mahallesi’ndeki bir restoranın önünde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki grup arasında ‘yol verme’ nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silahlarla ateş etti. Olayda Van'dan izne gelen Uzman Çavuş Metin Denizedalan ile amcası Abdurrahim Denizedalan ve Mehmet Emin Şahin hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar ilçede bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken olayla ilgili 1 şüpheli de jandarma tarafından gözaltına alındı.

Otopsi işlemleri tamamlanan ve aileleri tarafından teslim alınan Metin ve Abdurrahim Denizedalan’ın cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından Sucular Mezarlığında toprağa verildi. Karşı taraftan ölen Mehmet Emin Şahin’in cenazesinin ise bugün toprağa verileceği öğrenilirken yaralanan 6 kişinin tedavisinin hastanelerde devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA