Karaman FK 3 puan alacakken 1 puan aldı Karaman FK 3 puan alacakken 1 puan aldı

“Karaman FK’yı önemsiyorum.” diyen Ankara Karamanlılar Vakfı Başkanı Veli Bozkır iki gün önce yaptığı paylaşımda; “Çünkü her hafta müsabaka öncesi Karaman'da ve Karaman dışında on binler heyecan yaşamakta, Karaman'da ise süper ligde birçok takımın izleyicisinden fazla sporsever stada koşmakta takımını desteklemekte ve kaynaşmaktalar. Bu büyük kitlenin heyecanı ve mutluluğudur, harcanan para buna değer düşüncesindeyim. Hal böyle olunca Karaman FK lige başlayamaz ise bu kara leke olarak hepimizin üzerinde kalır. Yetkili yetkisiz herkesi bu sorunun çözümüne yönelik fikir üretmeye ve elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Haydi, Karaman bu kötü gidişe hep birlikte dur diyelim.” demişti.

“Son dakikaya kadar konunun çözüme kavuşturulması noktasında asla umudumu kaybetmeden görüşmelerimi sürdürmekteyim.” diyen Başkan Bozkır son zamanlarda sosyal medyada ve basında çıkan asılsız haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Başkan Bozkır paylaşımında; “Karaman Sevdalısı Değerli Dostlar; Son günlerde Karaman FK ile ilgili sosyal medyada, basında çeşitli haberlere paylaşımlara tanık olmaktayız. Birçoğu içimizi karartan haber ve paylaşımlar. Lütfen asılsız ve olumsuz bilgileri paylaşmayalım. Toplum olarak kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı haberlerden çok yorulduk. Karaman üreten ve memleket sevdalılarının özverili çaba ve çalışmalarıyla yaşayan bir kent. Karaman FK kayyuma gitmeyecek, ligden çekilmeyecek, Karamanımıza yakışan bir şekilde lige devam edecek ve önümüzdeki sezon hep birlikte gurbette yada tribünde geçen yıl olduğu gibi coşkuyu yaşayıp paylaşacağız. Karaman biz seni çok seviyoruz

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL