QNB Finans Bank ismini neden değiştirdi? QNB Finans Bank ismi ne oldu? QNB Finans Bank ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde.

Bedelli askerlik ücreti ne olacak? Bedelli askerlik ücreti ne olacak?

Qnb Finans Bankin Yeni Ismi Ne Oldu1

QNB Finans Bank ismi ne oldu?

QNB Finansbank, 14 Ekim 2024 itibarıyla faaliyetlerine “QNB” adıyla devam edeceğini açıkladı. QNB Türkiye Genel Müdürü Tan, Katar'ın en büyük bankası Qatar National Bank’ın (Q.P.S.C.) uluslararası büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye'de de bir marka dönüşümüne gidildiğini ifade etti.

Tan, düzenlenen basın toplantısında bankanın yeni dönem hedeflerine dair şu değerlendirmelerde bulundu: “Bugüne kadar yürüttüğümüz faaliyetlerle Türkiye’deki öncü bankalardan biri haline geldik. 2024 yılında etkin bilanço yönetimimizle başarılı finansal sonuçlar elde ettik. 30 Haziran 2024 itibarıyla 1 trilyon 258 milyar TL’yi aşan aktif büyüklüğümüz, 436 şubemiz ve 12 binden fazla çalışanımızla Türkiye’nin dört bir yanında istikrarlı büyümemizi sürdürüyoruz.”

Qnb Finans Bankin Yeni Ismi Ne Oldu2

QNB, Türkiye'deki uzun yıllara dayanan faaliyetlerinde dijitalleşme ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla farklılaştığını belirten Tan, “Önümüzdeki dönemde müşteri kazanımını ve ekonomiyi desteklemeyi önceliklendiren bir yaklaşım sergileyeceğiz. İhtiyaçlar ve ekonomik koşullar doğrultusunda hareket ederek, yenilikçi çözümlerimizle müşterilerimizin yanında yer almayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI