Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı’nın gündemde olması sebebiyle kullanıcılar Rasim Ozan Kütahyalı  Neden Ayrıldı? Sorusunu araştırıyor. Peki Rasim Ozan Kütahyalı Neden Ayrıldı? İşte cevabı…

Nevşin Mengü İnanamadı: Nagehan Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'yla İlgili  Kan Donduran Şiddet İddiaları

Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Türk köşe yazarı ve televizyoncu olarak tanınan Kütahyalı, eski Taraf gazetesi yazarıdır. Şu anda Takvim ve Sabah gazetelerinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Kütahyalı, medya kariyerine Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programında yorumculuk yaparak başlamıştır. Beyaz TV'de ise Dinamit, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında da yorumculuk görevini üstlenmiştir. Taraf gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı dönemde Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü de yapmıştır.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya beraat kararı İhlas Haber Ajansı

Aralık 2008'de Kanal T'de ana haberleri yorumlayan Kütahyalı, aynı dönemde Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sunmuştur. Nisan 2009'da Kanal T'den ayrılarak CNN Türk'e geçmiş ve burada yayın danışmanlığı yapmıştır. Reha Muhtar ile bir süre Çok Farklı programının danışmanlığını yürütmüştür. Aralık 2009'dan itibaren ise Ters Cephe programında yorumculuk kariyerine devam etmiştir. Beyaz TV'de de Beyaz Futbol programında yorumculuk yapmaktadır.

Özel hayatı ise şu şekildedir: Babası mühendis, annesi öğretmen olan Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olmuş ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girmiş, ancak ikinci sınıftan ayrılmıştır. Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evlidir ve Betül Yasemin ile Ayşe Ela adında ikiz kızları bulunmaktadır.

Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü?

Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı - İhlas Haber Ajansı

Rasim Ozan Kütahyalı Neden Ayrıldı?

Nagehan Alçı, geçen yılın sonunda 13 yıllık evliliğini Rasim Ozan Kütahyalı ile sonlandırdı. Alçı, Metan'a yaptığı açıklamada, evliliğin sona ermesinin sebebini Kütahyalı ile karakterlerinin çok farklı olmasına ve zamanla ilişkinin zorlanmasına bağladı. "Bu süreç bana çok şey öğretti" diyen Alçı, hala Kütahyalı ile görüştüklerini belirtti. Ancak "doğru bir evlilik miydi" sorusuna cevap verirken, "Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha yakın karakterler olsaydık, hayat daha kolay olabilirdi" dedi.

Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Işık'tan Nagehan Alçı hakkında suç duyurusu  İhlas Haber Ajansı

Alçı ve Kütahyalı'nın boşanması Ekim 2023'te gerçekleşti. Alçı'nın Kütahyalı'dan talep ettiği 40 milyon TL'lik tazminat konusu ise uzun süre tartışılmıştı.

 

 

 

Kaynak: HATİCE KARACA