Yahya Sinvar kimdir? Hamas Lideri Yahya Sinvar öldü mü? Yahya Sinvar kimdir? Hamas Lideri Yahya Sinvar öldü mü?

Son bir haftadır gündem de olan ve sıkça aranılan haberlerden olan  Reha Muhtar’ın Oğlu Kaçırıldı Mı? Reha Muhtar’a Ne Oldu? Detaylar haberimizde…
Reha Muhtar’ın Oğlu Kaçırıldı mı?
21 Temmuz 1959 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve Türk televizyon tarihinin başarılı sunucularından olan Reha Muhtar 1980 yılında başladığı gazetecilik hayatına başarılı adımlarla ilerleyen ve her zaman başarılarıyla konuşulduğu bilinen Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri yaşayıp hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği bilgisi verilmişti. Rahatsızlığı kadar aile problemleri de çok konuşulan Reha Muhtar eski eşi Deniz Uğur’un yaptığı bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. 2008 yılında Deniz Uğur ile birlikteliğinden 2009 yılında ikiz bebekleri olmuştu.

Reha Muhtarin Oglu Kacirildi Mi1Bir kız bir oğlu olan Reha Muhtar bu birliktelikte sıkıntılı dönemler geçirip birlikteliği son vermişlerdi. Deniz Uğur Reha Muhtar hastaneye kaldırılmasının ardından sosyal medya da yaptığı bir açıklama da oğlu Poyraz’ın Reha Muhtar’ın bir dönem birliktelik yaşadığı Nilüfer tarafından alı konulduğu ve yardım istemesiyle gündemi sarsacak açıklamalarda bulunmuş ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Bugün yaptığı basın açıklamasında da mağduriyetini dile getiren Deniz Uğur yetkili kişilerin bu konuyla ilgili yardımcı olmasını istedi. Sosyal medya da çok konuşulan bu konuyla alakalı Nilüfer tarafından herhangi bir açıklama gelmemiş bazı kullanıcıların yaptığı yorumlar ise dikkatlerden kaçmamaıştır. Bu konuyla alakalı ilerleyen günlerde neler olacağı ve ne gibi gelişmelerin olacağı ise insanlar tarafından merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Kaynak: HATİCE KARACA