Memur olma hayali kuran vatandaşlar için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. 34 kamu kurumunun personel alım ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı ve toplamda 4.074 işçi ve memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, hangi kamu kurumları personel alımı yapacak? Başvurular hangi tarihler arasında yapılabilir? Niğde Bozköy Belediyesi, harita teknikeri pozisyonu için alım gerçekleştirecekken, Kahramanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi toplamda 17 sözleşmeli personel alacak. Ayrıca, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, stratejik yönetim ve diğer alanlarda en az 2 yıl deneyime sahip alan uzmanları arıyor. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen adayların, belirtilen tarihlerde başvurularını yapmaları önem taşıyor.

Resmi Gazetede Yayimlandi 4074 Kamu Personeli Alimi Yapilacak

Kahramanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alacak

Kahramanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli pozisyonlarda toplamda 17 sözleşmeli personel alacak. Yedi büro personeli, üç teknisyen ve yedi temizlik görevlisi alımı için başvurular, 18 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Malatya ve Pütürge Belediyeleri'nden Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı

Malatya ile Pütürge Belediye Başkanlığı, bir adet veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 21 Ekim 2024 tarihinde başladı ve 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Resmi Gazetede Yayimlandi 4074 Kamu Personeli Alimi Yapilacak1

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'ndan Alanında Uzmanı Alımı Yapılacak

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, stratejik yönetim, iç kontrol ve raporlama gibi alanlarda en az 2 yıl deneyime sahip, YDS'den bir yabancı dilden puanı olan üç alan uzmanı alacak. Adayların, belirtilen ülkelerden birinde öğrenim görmüş ve uluslararası kuruluşlarda tecrübe edinmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular 16 Eylül 2024 tarihinde başladı ve 25 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.

Resmi Gazetede Yayimlandi 4074 Kamu Personeli Alimi Yapilacak3

Turuncu Alarm Nedir? Turuncu Alarm Nedir?

Niğde Bozköy Belediyesi'nde Tekniker Alımı

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı, harita teknikeri pozisyonu için personel alımı gerçekleştirecek. Harita ve kadastro önlisans programlarından mezun olan ve B sınıfı ehliyete sahip adaylar, 21 Ekim 2024 tarihinde başlayan başvurularını 24 Ekim 2024 tarihine kadar yapabilirler.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL