Bugün İtalya’da dünya evine girecek olan ünlü Youtuber ve şarkısı reynmen  gerçek adıyla Yusuf Aktaş ile kısa süreli aşk yaşayan Emire Cansu Kurtaran birlikteliklerini evlilikle taçlandırıyor. Sosyal medyada ise sevenleri ve hayranları tarafından fazlasıyla merak edilen sevgilisi Emire Cansu Kurtaran hakkında reynmenin sevgili kimdir? Reynmen evleniyor mu? Reynmen kiminle evleniyor? Emire Cansu Kurtaran kim? Emire Cansu Kurtaran’ın mesleği? Reynmen  ve Emire Cansu Kurtaran ne zaman evleniyor? Yusuf Aktaş ve Emire Cansu Kurtaran nerede evleniyor? merak edilen tüm soruların cevapları işte sizlerle.

Reynmenin Sevgili Kim Evleniyor Mu (3)

Reynmenin sevgili kimdir?

Reynmenin geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi ile ilan ettiği ilişkisi sosyal medya da şaşkınlık ve merak uyandırırken sevgilisinin kim olduğu ise sosyal medya paylaşımlarıyla Emire Cansu Kurtaran’ın olduğu öğrenildi. Emire Cansu Kurtaran kendi sosyal medya hesabında birlikte fotoğraflarını paylaşarak ‘İlk ve son aşkıma evet dedim’ ifadelerini kullandı.

Reynmenin Sevgili Kim Evleniyor Mu (5)

Emire Cansu Kurtaran kim?

Emire Cansu Kurtaran, Bursa’da  1996 tarihinde doğmuştur. İngiltere’de yaşamını sürdüren Kurtaran, Eynsford College mezunudur. 2017 yılında Miss Turkey finalistleri arasında yer almış ancak finalistler arasına girmesine rağmen ilk 10 da yer alamamıştır.

Reynmenin Sevgili Kim Evleniyor Mu (4)

Esra Erol Ne Kadar Maaş Alıyor? Esra Erol Ne Kadar Maaş Alıyor?

Reynmen evleniyor mu? Reynmen kiminle evleniyor?

Reynmen (Yusuf Aktaş), son zamanlardaki sevgilisi ile sosyal medya da yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme gelen Yusuf Aktaş ve sevgili Emire Cansu Kurtaran ikilisi, reynmenin yapmış olduğu evlilik teklifi ardından evlilik sinyallerini vermişlerdi. Edinilen bilgilerde  ise 11 Ekim 2024’te İtalya’da evlenecekleri öğrenildi.

Reynmenin Sevgili Kim Evleniyor Mu (2)

Emire Cansu Kurtaran’ın mesleği?

İngiltere’de yaşayan Emire Cansu Kurtaran Eynsford College mezun olduktan sonra kariyer hayatına modellik ve şimdilerde ise sosyal medya içerik üreticisi olarak devam etmektedir.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI