Sinan Ateş Davası Nedir ? Sinan Ateş Davası Nedir ?

Üniversite öğrencisi ve motokurye Samet Özgül’ün cinayeti davasında sanıklar hakkında kararın ardından nasıl öldüğü merak konusu oldu. Peki Samet Özgül Nasıl Öldü? Samet Özgül Kimdir? işte tüm merak ettiğiniz soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle..
Samet Özgül Kimdir?
Üniversite okurken motokuryelik yapan Samet Özgül 3 kişi tarafından trafikte katledilmişti. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi Samet Özgül’ün cinayeti davasında sanıklar hakkında kararını verdi. Peki kişiler tarafından canice katledilen Samet Özgül kimdir? işte sizler için derledik.. Samet Özgül, Ankara’da bulunan Gazi Üniversitesin de Tarih Bölümü öğrencisi olarak karşımıza çıkıyor. Herkes onu 5 Kasım 2022 tarihinde üç kişi tarafından uğradığı saldırıda hayatını kaydetmesi ile tanıdı. 

Samet Ozgul Nasil Oldu1Samet Özgül Nasıl Öldü?
Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi olan motokurye Samet Özgül’ün davasında yeni gelişmelerin olmasının ardından nasıl öldüğü ise araştırılmaya başlandı. Peki öğrenci Samet Özgül Nasıl Öldü? işte sizler için olayın geçmişini araştırdık.  Üniversite okurken motokuryelik yapan Samet Özgül, 5 Kasım 2022 tarihinde Ankara'nın Etlik semtinde motosikletiyle seyir halindeyken trafikte 3 kişiyle yol tartışması yaşadı. Tartışmanın ardından olay büyüdü ve 3 kişi tarafından uğradığı saldırıda boğazından bıçaklandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi Samet Özgül tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün ise Samet Özgül'ün bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesinin verdiği karar ise; Sanık Mustafa Demirci ve sanık Bülent Açıkgöz’ün beraatine hükmederken, sanık Halil İbrahim Demirci’ye 25 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: HATİCE KARACA