Valilik Konutunda düzenlenen veda ile Karaman'dan ayrılan Karaman eski Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim veda öncesi yaptığı konuşmada anadolu insanı ve coğrafyasına hizmet etmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyledi. 

Sariibrahimin Karamandan Ayrilmadan Once Son Mesaji Ne Oldu2

Kendisine bu görevi layık gördüğü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Sarıibrahim "Anadolu'nun insanlarına, hiçbir dil, ırk, inanç, siyasal parti ayrımı gözetmeden bu değerli insanların dünyaya, medeniyeti, ahlakı, inancı, eşitliği, refahı ve adaleti getireceği inancımızla çalıştık. Hocalarımız bu toprağa hizmet etmenin kutsal bir görev olduğunu hep anlattılar. Bu ülkeye hizmet etmenin insanın hayatında yaşayabileceği en büyük gurur, mutluluk ve şeref olduğunu düşünüyorum." dedi.

Sariibrahimin Karamandan Ayrilmadan Once Son Mesaji Ne Oldu3

"Karaman'ın benim gönlümde her ilçesiyle ayrı bir yeri ve değeri var." diyen Sarıibrahim Karaman'daki görevinin hayatında önemli yeri olduğunu söyledi. "Anadolu'nun beşiği gerçekten burası. 1990 yıllarda kazandığı ekonomik ivmeyle beraber gerçekten başka bir yere dönüşmüş. " diyen Sarıibrahim sözlerini "Bugün Karaman'ın Orta Anadolu'da ufku en açık illerden olduğunu düşünüyorum. Burada gerçekten üreten insanlar var. Üreten bir kabiliyet ve yetenek var" cümleleriyle sonlandırdı. ,

Kendisini uğurlamaya gelenlerle valilik konutu bahçesinde vedalaşan Sarıibrahim ailesi hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrası Karaman'dan ayrıldı.

Kazancı'da Yeni Yerinde Hizmete Başladı Kazancı'da Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Sariibrahimin Karamandan Ayrilmadan Once Son Mesaji Ne Oldu4

Sariibrahimin Karamandan Ayrilmadan Once Son Mesaji Ne Oldu9

Sariibrahimin Karamandan Ayrilmadan Once Son Mesaji Ne Oldu5

Ust Gecitten Dusen Aracin Surucu Genc Kadin Hayatini Kaybetti7-1

Ust Gecitten Dusen Aracin Surucu Genc Kadin Hayatini Kaybetti8

Kaynak: Mehmet Akif Orhan