Yaşanan bazı olaylarla birlikte ürünlerin hangi ülkeye ait olduğu birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki Sensodyne Macun Hangi Ülkenin? işte merak edilen sorunun cevabını sizler için derledik.. 

Sensodyne Klinik Beyazlık Diş Lekesine Karşı Diş Macunu 75 ml
Sensodyne İsrail Malı Mı Hangi Ülkenin Markası? Son zamanlarda ürünlerin hangi ülkeye ait olduğu en çok merak edilen konular arasında oldu.

Sensodyne Hassasiyet & Diş Eti 75 ml Diş Macunu Modelleri ve Fiyatları
Sensodyne Macun Hangi Ülkenin?
Diş Macunu ve Ağız Bakım Suyu olarak karşımıza çıkan Sensodyne, hangi ülkeye ait olduğu birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Sensodyne Macun Hangi Ülkenin? Sensodyne, 1961 yılında İngiltere’de GlaxoSmithKline tarafından piyasaya sürüldü.

Sensodyne Diş Macunu Ferah Nefes 100 ml x 3 Adet

Mestan Karabacak Hoca’dan 3 Değerli Eser Mestan Karabacak Hoca’dan 3 Değerli Eser

O tarihten bu yana, diş hassasiyeti sorunları yaşayan bireyler için özel olarak formüle edilmiş diş macunu olarak dünya genelinde diş hekimleri tarafından önerilmektedir. Kökeni ABD'ye dayanan Sensodyne, ilk olarak 1907 yılında Brooklyn, New York merkezli Block Drug tarafından piyasaya sürülmüştür. Günümüzde ise GlaxoSmithKline’ın (GSK) sahipliğinde faaliyet göstermektedir. Sensodyne Macun, Almanya'da üretilmektedir ve şu anda hammaddelerinden hiçbiri Çin'den getirilmemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ