Yusuf A. yönetimindeki 16 SYZ 31 plakalı servis minibüsü, Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi Çataltepe Yolu üzerinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak Mandıras Deresi'ne uçtu. Kaza sonrası olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dere içinde yaralı halde bulunan Yusuf Aktaş'ı kurtarma operasyonu gerçekleştirirken, sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Servis Minibusu Dereye Uctu 10 Ay Once Ayni Yerde Oglu Hayatini Kaybetmisti1

Acı Tesadüf:

Patronuyla helalleşmek istedi abisiyle birlikte canından oldu Patronuyla helalleşmek istedi abisiyle birlikte canından oldu

Yusuf Aktaş'ın 10 ay önce aynı cadde üzerinde, oğlunun zeytinlik bahçesine uçtuğu araç kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Şans eseri, minibüste yolcu bulunmaması büyük bir avantaj olarak değerlendirildi. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve çeşitli kırıklar dışında ciddi bir yaralanmanın bulunmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Minibüsün dereye uçma anları, başka bir aracın kamerası ve HTS kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kgrthaber.com olarak, kaza sonrası Yusuf Aktaş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve olayın aydınlatılması için yürütülen çalışmaları takip edeceğiz.

Kaynak: İHA