Ekranların ve yaptığı müziklerle sevilen Şevval Sam’ın hayatı merak konusu oldu. Kullanıcılar arama motorlarında Şevval Sam’ın hayatı ve kariyeri hakkında detayları araştırmaya başladı. Arama motorlarında Şevval Sam kimdir? Şevval Sam ilk kiminle evlendi? gibi sorularla Şevval Sam araştırılıyor. Detaylar haberimizde…

Sevval Sam Ilk Kiminle Evlendi3

Şevval Sam Kimdir?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk oyuncu ve müzisyendir. Ünlü sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. İlk ve ortaokul eğitimini Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Şevval Sam, ilkolarak  lise eğitimini İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi'nin restorasyon bölümünde alırken ardından üniversite eğitimine ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin grafik bölümünde başladı  ve buradan mezun oldu.

Şevval Sam Ne Zaman Ünlü Oldu? Şevval Sam Ne Zaman Ünlü Oldu?

Sevval Sam Ilk Kiminle Evlendi1

Sanat hayatında başarılı bir kariyere sahip olan Şevval Sam, çeşitli sinema filmi ve dizilerde rol aldı. 1993-1999 yılları arasında, Türk futbolunun efsanevi isimlerinden olan ve Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakabıyla tanınan eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı. Bu evlilikten Tarık Emir adında bir oğlu oldu.

Şevval Sam, sanatçı kimliğinin yanı sıra, özel hayatında da tanınan ve sevilen bir isim olmayı başardı. Annesi Leman Sam gibi sanat dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Şevval Sam, başarılı oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Sevval Sam Ilk Kiminle Evlendi2

Şevval Sam İlk Kiminle Evlendi?

Şevval Sam, 1993 ile 1999 yılları arasında Beşiktaş'ın efsanevi eski futbolcusu ve "Sarı Fırtına" lakabıyla tanınan Metin Tekin ile evli kaldı. Bu evlilikten Tarık Emir adında bir oğulları dünyaya geldi.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL