Güzelliğinin yanı sıra sesi ve oyunculuğuyla da gündemden düşmeyen Şevval Sam’ın birçok yönü merak edilip araştırılıyor. Peki Şevval Sam Nereli Alevi Mi? Şevval Sam Evli mi? Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.


Şevval Sam Kimdir?
Güzelliği ve canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Şevval Sam kimdir? işte haberimizin detayında. Şevval Sam, 11 Kasım 1973'te İstanbul'da doğmuştur. Şevval Sam’ın ailesi de kendisi gibi müzisyendir. Şevval Sam’ın annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam ise müzisyen olarak karşımıza çıkıyor. Şevval Sam’ın bir de ablası vardır ismi ise Şehnaz’dır. Şevval Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon Bölümünde tamamladıktan sonra Yüksek öğrenimini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden bitirdi. 

Şevval Sam Ne Zaman Ünlü Oldu? Şevval Sam Ne Zaman Ünlü Oldu?

Sevval Sam (3)


Şevval Sam Evli mi?
Ekranların güzel oyuncusu Şevval Sam, sesiyle de insanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Peki güzel oyuncu ve sanatçı Şevval Sam evli mi? Şevvla Sam, 1993-1999 yılları arasında bir evlilik yapmıştır. Şevval Sam’ın eski eşi ise eski futbolcusu Metin Tekin olarak karşımıza çıkıyor. 7 yıl evli kaldığı eski futbolcusu Metin Tekin’den ise Tarık Emir adlı oğlu vardır. 

Sevval Sam (1)


Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı?
Söylediği türkü ve şarkılarla kendini hayran bırakan Şevval Sam’ın canlandırdığı karakterle de ekranların sevilen ismi olmayı başarmıştır. Peki Şevval Sam Hangi Dizilerde Oynadı? işte Şevval Sam’ın oynadığı başlıca diziler; Süper Baba, Feride, Karaoğlan, Gülbeyaz, Acayip Hikayeler, Muhteşem Yüzyıl, Bodrum Masalı ve Yasak Elma’da canlandırdığı karakterlerle hafızalarda yer edinmiştir. 


Şevval Sam Nereli Alevi Mi?
11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul'da doğup büyüyen Şevval Sam’ın Alevi olup olmadığı merak konusu oldu. 1973 yılında İstanbul’da doğan başarılı isim Şevval Sam’ın ailesinin kökeni ise Malatya'nın başka bir etnik kimliği ve Bulgaristan olduğunu söyleniyor.

Kaynak: HATİCE KARACA