Icardı Kimdir?

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Icardı, futbol kariyerinin yanında özel hayatı ile de gündeme sıkça gelmektedir. Galatasaray da büyük ses getiren Icardı Kimdir? işte haberimizin detayında araştıranlar için yer verdik.. Galatasaray’ın gözde oyuncusu Icardı’nın tam ismi “Mauro Emanuel Icardi Rivero” dur. 19 Şubat 1993 doğumlu olan Mauro Icardi şuan 31 yaşındadır. Mauro Icardi, Arjantinlidir.  

Yağmur Atacan Kaç Evlilik Yaptı? Yağmur Atacan Kaç Evlilik Yaptı?

Simge Sagin Ve Icardi Sevgili Mi

Mauro Icardi kariyerine 2011'de Serie A kulübü Sampdoria'da başladı. Avrupa'nın en üretken forvetlerinden biri haline gelen Icardi, takımıyla geçirdiği 6 sezonda 2014-15 ve 2017-18 sezonlarında Serie A'da Capocannoniere ödülüne ulaştığını hepimiz biliyoruz. Inter kulübün tüm zamanların en çok gol atan sekizinci oyuncusu olarak karşımıza çıkan Mauro Icardi,  Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı Galatasaray'da kiralık olarak geçirdiği başarılı bir sezonun ardından, Icardi 2023'te 10 milyon euro'luk bir ücret karşılığında kalıcı olarak takıma katıldı.


Simge Sağın Kimdir?

Son zamanlarda Mauro Icardi ile aşk dedikodularına karışan güzel şarkıcı Simge Sağın birçok kişi tarafından kim olduğu merak edilip araştırılıyor. Peki Simge Sağın Kimdir? işte detaylar.. Pop müziğin sevilen isimlerinden Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de İstanbul, Şişli'de dünyaya geldi. Başarılı şarkıcı Simge Sağın, müzisyen bir babanın kızı olarak büyüdü ve henüz 12 yaşında gitar çalmaya başladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünde eğitim alan Simge, bu süreçte hem teorik hem de pratik anlamda kendini geliştirdi. Eğitimini tamamladıktan sonra pop müzik dünyasında profesyonel çalışmalara başladı. İlk ciddi deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazanan Simge, sonrasında pop müziğin önemli isimlerinden Gülşen, Yaşar Günaçgün ve Serdar Ortaç gibi sanatçılara vokalist olarak eşlik etti. Simge Sağın, müzik kariyerindeki en büyük dönüm noktasını 2011 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Yeni Çıktı’ ile yakaladı. Erdem Kınay prodüktörlüğünde piyasaya sürülen albüm, kısa sürede büyük ilgi gördü.

Simgesagin 1726670866117
 

Simge Sağın ve Icardı Sevgili mi?

Wanda Nara ve Icardi çifti boşanma haberleri ile gündemi bir süre meşgul etmişti. Bu haberlerin ardından Galatasaraylı taraftarlar Icardı ve şarkıcı Simge’yi yakıştırmaya başladılar. Peki Simge Sağın ve Icardı Sevgili mi? işte haberimizde..

Başarılı futbolcu Icardı ve güzel şarkıcı Simge arasında şuan bir ilişki bulunmuyor. Icardı’nin evliliğinin ise halen devam ettiğini biliyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ