Gençlik Kampı Başvuruları Başladı Gençlik Kampı Başvuruları Başladı

Sinan Engin’in Beyaz TV’den ayrılmasının ardından Sinan Engin gündeme düştü. Sosyal medya kullanıcılarının arama motorlarında Sinan Engin Sinan Engin Beşiktaş’ta Kaç Gol Attı? Sorularını arıyor. Peki Sinan Engin Beşiktaş’ta Kaç Gol Attı? İşte detaylar…

Stüdyonun buz kestiği anlar! Sinan Engin'in anlattığı Laz fıkrasını kimse  anlamadı! - Son Dakika

Sinan Engin Kimdir?

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 yılında Trabzon'da doğdu. Futbol kariyerine Beşiktaş'ın altyapısında başladı ve 1981'de A takıma yükseldi. Beşiktaş'taki kariyerinin ardından Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer gibi takımlarda oynadı. Milli takımlarda da forma giydi. Aktif futbol kariyerinin sonrasında Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor gibi takımlarda görev aldı. Ümit Milli Takım Menajerliği yaptı ve şu anda Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapıyor. Eşi Seda Sayan ile olan evliliğinden bir oğlu ve ikinci evliliğinden bir kızı var.

Sinan Engin 'Beyaz Futbol'a veda etti

Sinan Engin Futbol Kariyeri

Sinan Engin, futbol kariyerine 1974 yılında Beşiktaş'ın altyapısında başladı ve 1982'de profesyonel takıma geçiş yaptı. Beşiktaş forması altında 1982-1989 yılları arasında toplam 99 maça çıktı ve 11 gol attı. 1989-1990 sezonunda Adana Demirspor'a transfer oldu ve burada 11 maçta 4 gol kaydetti. 1990 yılında MKE Ankaragücü'ne transfer olan Engin, burada 1993'e kadar 69 maçta forma giydi ve 24 gol attı. Sonraki sezon Sarıyer'de oynadı ve 14 maçta gol atamadan futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yapan Sinan Engin, ilk olarak 1998'de Kuşadasıspor'da görev aldı. Daha sonra Boluspor ve Ankaraspor gibi takımlarda görev yaptı. Daha ilerleyen yıllarda Beşiktaş'a menajer olarak döndü ve 100. yıl şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

Sinan Engin Beşiktaş’ta Kaç Gol Attı?

1982-89 yılları arasında Beşiktaş formasıyla toplam 99 maça çıkan Sinan Engin, 11 kez rakip ağları havalandırdı. 

Kaynak: R. Rüzgar Yel