2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 70 yaşındaki Halis Kuş vefat etti.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 60 yaşındaki Hasan Bilgiç vefat etti.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 81 yaşındaki Zeki Sümertaş vefat etti.

2 ay önce Eğitim

ÖSYM, YKS sınavında rahatsızlanan bir adaya yardım edilmesi nedeniyle mağdur olan 8 aday için bugün özel bir YKS sınavı gerçekleştirdi.

2 ay önce Gündem

AK Parti Grubu'nun sunduğu ve kabul edilen önergeye göre, sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeleri öngören 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', 1 Ağustos'a kadar görüşülecek.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir’de kırmızı ışıkta geçen bir sürücü kazaya neden oldu. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, kazadan sonra sürücünün yakınları birbirleriyle tartıştı.

2 ay önce Asayiş

Ankara’da 3 kişiyi bıçakla yaralayan saldırgan, polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu silahla vurularak etkisiz hale getirildi.

2 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mevcut durumda 1.185 çocuk evi, 115 çocuk evleri sitesi ve 62 ihtisaslaştırılmış çocuk evleri sitesi aracılığıyla 15 bin çocuğun sağlıklı ve aile ortamında büyümelerini sağladıklarını açıkladı.

2 ay önce Gündem

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde, uzmanlar sürücülere araç bakımlarını ihmal etmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor. Uzmanlar, göz ardı edilen araç bakımlarının 100 bin liradan fazla masrafa yol açabileceğini ve değiştirilmeyen parçaların büyük risk taşıdığını vurguluyor.

2 ay önce Ulusal

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18-25 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 464 bin 204 aracın denetlendiğini ve toplamda 423 bin 69 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.