2 ay önce Asayiş

Konya’nın Ereğli ilçesinde, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken cipin çarptığı bir kadın ağır yaralandı.

2 ay önce Tarım

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Fındıkta hasat zamanı geldi. Karadeniz Bölgesi'nde üretici, sanayici, tüccar, ihracatçı, esnaf, manav tüm Karadeniz insanı fındık alım fiyatının açıklanmasını bekliyor” dedi.

2 ay önce Bilim ve Teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Dijital Dönüşüm Ofisi iş birliğinde düzenlenen Siber Vatan Bootcamp etkinliğinin kapanış ve sertifika töreni, Antalya’da gerçekleştirildi.

2 ay önce Spor

Dünya Superbike Şampiyonası’nda üst üste 10 galibiyet alarak genel sıralamada lider konumda olan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Superbike tarihinin üst üste yarış kazanma rekorunu Jonathan Rea ve Alvaro Bautista’nın elinden almak istiyor.

2 ay önce Spor

Galatasaray altyapısında yetişen, Trabzonspor, Başakşehir FK, Manisaspor, Orduspor, Konyaspor, Tuzlaspor ve son olarak Pendikspor’da forma giyen Ferhat Öztorun, 37 yaşında aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Futbol Kulübü, son olarak Karabük İdman Yurdu'nda forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu hemşehrimiz ve eski futbolcu Samet Dağlı ile anlaşma sağladı.

2 ay önce Dünya

Rusya'ya ait savaş gemileri, bir kez daha Küba'yı ziyaret etti.

2 ay önce Gündem

Elazığ’da küresel ısınmaya bağlı olarak meteorolojik hafızanın değişmesi ve ekstrem hava olayları arıcıları da olumsuz etkiledi. Ağustos ayında yapılması gereken bal sağımı, aşırı sıcaklıklar ve mevsim kaymaları nedeniyle temmuzda başladı ve rekolte yüzde 50 düşerek bin tondan 500 tona geriledi. Bir yıl boyunca emeklerinin karşılığını almak için bal sağımına başlayan arıcılar, umduklarını bulamadı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya'da şort ve terlikli bir kişi, müstakil bir evin bahçesindeki yavru kediyi bir süre takip ettikten sonra bahçeye girip kediyi çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası, kedinin çocuklarının oyun arkadaşı olduğunu belirten ev sahibi, "Kedimizi çok seviyorduk. Çocuklarımızla birlikte alan kişiden kedimizi bir an önce geri getirmesini istiyoruz" dedi.