2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da Karaman Gazi Kültür Sanat Merkezi bahçesinde açılan antika sergisinde 11 yaşındaki Yusuf babasıyla birlikte biriktirdiği binlerce üründen oluşan antika koleksiyonunu sergiliyor.

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? Karaman'da Hava Durumu soruları Karamanlı vatandaşlarımız tarafından aratılıyor. Peki Karaman'da Bugün Hava Nasıl Olacak? İşte detaylar...

2 ay önce Vefat Edenler

İnternette birçok kişi tarafından Kenan Işık Öldü mü? sorusunun cevabı araştırılıyor.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesinde, elektrikli bisikletle paket servisi yapan bir kurye, bir otomobille çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.

2 ay önce Gündem

Son yıllarda teknoloji alanındaki ilerlemeler ve sağladığı kolaylıklar, internet üzerinden yapılan yemek siparişlerinin de artış göstermesine neden oluyor. Ancak uzmanlar, bu kolaylıktan faydalanmaya çalışan kötü niyetli kişilere karşı uyarılarda bulunuyor.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Karapınar ilçesinde saman ve yonca balyalarının istiflendiği alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da Süleyman Sever vefat etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Bisiklet Takımı, Bölgesel Yol Yarışları 3. Grup etabı yarışlarında gösterdiği üstün performansla 2 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 45 yaşındaki Oral Sağkaya vefat etti.