2 ay önce Magazin

İnternette birçok kişi tarafından yapılan aramalar arasında Hatice Gizem Örge Boşandı mı? yer alıyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Ülkü Ocakları, Muharrem Ayı vesilesiyle düzenlenecek olan geleneksel aşure ikramına tüm halkı davet etti.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da hafif ticari araç ile otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Elazığ'da zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bir dilencinin bir günde 10 bin 780 lira toplaması, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Kızılkuyulu olup, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 70 yaşındaki Mehmet Erdoğan vefat etti.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Merhum Kenan Işık’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, tüm sanat ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.

2 ay önce Asayiş

Malatya'nın Darende ilçesinde, bir otomobil ile kargo kamyonunun karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine gelen ekipler, kazanın detaylarını araştırmaya başladı.

2 ay önce Asayiş

Konya'da parkta tartıştığı kişiyi bacağından tabancayla vurduktan sonra olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtıktan sonra kaçan 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli ilk ifadesinde polisi görünce heyecan yaptım' diye kendisini savunduğu öğrenildi.

2 ay önce Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, "Toplumumuzu güçlü kılan ve ayakta sağlam bir şekilde tutan, bizi biz yapan inanç ve kültürel değerlerimizi hedef alan, kaynağı ve maksadı belli sapkın hegemonya, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi medya aracılığıyla hedef alıyor" dedi.

2 ay önce Dünya

Rusya'nın Volgograd kentinde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu yaklaşık 100 kişi yaralandı. Olayda, birçok kişinin yaralandığı bildirildi.