2 ay önce Asayiş

Mersin polisi, müstehcen yayın yapan şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyonda yakalanan 12 kişiden 5'i tutuklandı.

2 ay önce Magazin

Hakan Baş Hastalığı Nedir? Hakan Baş Kimdir? Hakan Baş Nereli? Detaylar haberimizde…

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman güreş takımı sporcularından Semih Cihan Ankaralı, Ankara’da düzenlenen U11-U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda U11 erkekler 48 kiloda gümüş madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim, kurum ziyaretleri kapsamında Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman'da Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yapmış olduğu açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacağını bildirdi.

2 ay önce Gündem

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

2 ay önce Gündem

İstanbul’da özel bir hastanede vefat eden Kenan Işık’ın cenazesi, hastaneye gelen ailesine teslim edildi.

2 ay önce Magazin

Birçok kişi Türkiye’de en zengin iş adamının kim olduğunu merak edip araştırıyor. Peki Türkiye’nin En Zengin İş Adamı Kim? merak edilen sorunun cevabı sizler için araştırdık ve haberimizin detayında yer verdik.

2 ay önce Spor

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış’tan oluşan Türkiye Erkek Okçuluk Milli Takımı, üçüncülük maçında Çin’i 6-2 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Bu başarıyla birlikte, Erkek Okçuluk Milli Takımı olimpiyatlarda ilk kez madalya kazanma onuruna erişti.

2 ay önce Dünya

FBI'ın Pittsburgh saha ofisinden sorumlu özel ajan Kevin Rojek, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan saldırganın bir polis memuru tarafından saldırıdan 1 saatten fazla bir süre önce fark edildiğini ve kolluk kuvvetleriyle paylaşılmak üzere zanlının fotoğrafını çektiğini açıkladı.