2 ay önce Gündem

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), gerçekleştirilen hava harekâtında 13 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

2 ay önce Asayiş

Kırşehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 2 kişinin midesinden toplamda 1 kilo 850 gram uyuşturucu madde çıktı.

2 ay önce Spor

Karaman FK Başkanı Ramazan Aygündüz, yaptığı basın açıklamasında tüm yönetim kurulu ile birlikte görevinden istifa ettiğini duyurdu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yenilenen nüfus piramitleriyle birlikte Karaman’ın 2030 yılı nüfus tahminini açıkladı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Edirne'de düzenlenen 7. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda Karaman wushu kung fu takımı sporcuları, 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

2 ay önce Asayiş

Aydın'da rahatsızlanan çocuğunu hastaneye götüren baba, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da park içerisinde bulunan trafoda başlayan yangın kısa sürede büyüdü. İlk olarak patlamaların yaşandığı trafo, kısa sürede alevler içinde kaldı. Yangının hemen yakınındaki iki kamyonette bulunan çok sayıda mutfak tüpü ise güvenli bir yere taşındı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Fransa’da MENOS Médiation Nord-Sud, Türkiye’den Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve Romanya, Macaristan, İspanya, İtalya’daki spor alanında faaliyet gösteren gençlik kurum ve kuruluşlarının ortaklığında hazırlanan Erasmus+ kapsamındaki Eğitim Kursu projesi, Fransa Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazandı.

2 ay önce Asayiş

Kayseri'nin Develi ilçesinde, iddiaya göre çocuk meselesi nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada anne ve iki oğlu tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Sağlık

Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte besin zehirlenmesi vakalarında artış yaşandı. İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Hilmi Erdem Sümbül, "Gıda zehirlenmesinde gereksiz antibiyotik kullanımı çok fazla. Bu, çok yanlış bir uygulama" dedi.