2 ay önce Ulusal

“Yerli ve milli deniz araçlarıyla hem daha güvenli bir deniz trafiği sağlıyor, hem de filomuzu ve teknolojimizi millileştiriyoruz”

2 ay önce Asayiş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre bipolar hastası olduğu öğrenilen kadın, çarşafla asılı halde ölü olarak bulundu.

2 ay önce Gündem

Kan kanseriyle mücadele eden sanatçı Genco Erkal, 86 yaşında hayatını kaybetti.

2 ay önce Ulusal

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesi kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

MEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre “aşağıda belirtilen bölgelerde yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması halinde, kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebilecektir.” İfadeleri yer aldı.

2 ay önce Dünya

Hamas'ın üst düzey yetkililerinden Musa Ebu Marzuk, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye yönelik suikast girişiminden İsrail'i sorumlu tuttu. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ise bu suikastı "korkakça bir eylem" ve "tehlikeli bir gelişme" olarak nitelendirerek Filistin halkına birlik çağrısında bulundu.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında hentbol müsabakaları düzenlendi.

2 ay önce Dünya

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran'ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Ayrancı Kayaönü köyünden Süleyman Özyiğit oğlu Osman Özyiğit İstanbul'da geçirmiş olduğu kaza sonucu vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Karapınar ilçesinde kuyu pompası tamiri yaptığı sırada elektrik akımına kapılan 16 yaşındaki Eren Dağ, hayatını kaybetti.