2 ay önce Asayiş

Karaman’da uyuşturucu operasyonunda 1’i kadın 3 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Masdat köyünden olup yurt dışında ikamet etmekte olan Fadime Yamalı (73) vefat etmiştir.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da cam silerken ikinci kattan düşen yabancı uyruklu kadın yaralandı.

2 ay önce Gündem

Somali'de görev yaptığı esnada Dz. Elk. Uzm. Çvş. Seydi Ünlü geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu.

2 ay önce Vefat Edenler

Aslen Ayrancı Kıraman köyünden olan merhum Mehmet Kıramanlıoğlu, eşi Faruk ve Ahmet Kıramanlıoğlu'nun annesi, Kamil Aylaç'ın kayınvalidesi Ayşe Kıramanlıoğlu vefat etmiştir.

2 ay önce Gündem

Konya'da 22 yaşındaki Abdullah Özcan, ortaokuldan mezun olduktan sonra eğitimine Açık Öğretim Lisesi üzerinden devam etmeye karar vererek babasının yanında çiftçiliği başladı. Bir süre sonra bütün üretim işine hakim olan Özcan, şimdi yaklaşık 2 bin dekar alanda havuç, mısır ve kereviz üretimi yaparak yurt dışına ürün gönderiyor.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, Muharrem ayı dolayısıyla Karaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen “Aşure Günü” etkinliğine katıldı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim, Gazi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen göçmen işçilerin Hollanda'daki altmış yıllık serüvenini, hikayelerini ve deneyimlerini anlatan "Hollanda İşgücünün 60. Yılı" konulu fotoğraf sergisini ziyaret etti.

2 ay önce Asayiş

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin aldıktan sonra silahla vurarak öldürdü.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 1 Ağustos 2024 Perşembe günü hangi eczaneler nöbetçi? 1 Ağustos 2024 Perşembe nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...