2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni kapsamında Ali Kınık, Karaman’da unutulmaz bir konser verdi.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da kontrolden çıkan otomobil alt geçit girişinde trafik levhasına çarparak yaklaşık 50 metre savruldu. Kazayı sürücü yara almadan atlatırken, otomobil ve trafik levhasında hasar oluştu.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, amatör liglerde uygulanacak transfer tarihlerini belirledi. 1 Ağustos itibariyle ilk transfer tescil dönemi başladı.

2 ay önce Güncel

Konya'nın Kulu ilçesinde, bir kişi evlerinin balkonunda oturdukları sırada oyuncak zannettikleri kurtçuğu araştırınca "Fil Şahin Güvesi" larvası olduğunu öğrendi.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da hafif ticari aracın üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada genç kadın olay yerinde öldü, eşi ise ağır yaralandı. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’ın Ermenek ilçesinde bu yıl 28.’incisi düzenlenecek olan Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali, 16 Ağustos Cuma günü başlıyor.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da jandarmanın bir otomobile düzenlediği operasyonda metamfetamin ile eroin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.

2 ay önce Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, e-Devlet Kapısı'nda en çok ziyaret edilen uygulamanın ‘SGK Tescil ve Hizmet Dökümü-İşyeri Unvanı Listesi’ olduğunu açıkladı.

2 ay önce Asayiş

Adana’da orman yangınına müdahale eden helikopter göle düştü. Adana'nın Kozan ilçesinde düşen helikopterdeki 3 Rus ve 2 Türk personel, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de Instagram'a getirilen erişim sınırlaması, e-ticarette günlük 1,9 milyar liralık bir hacmin etkilenmesine yol açabilir.