2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 70 yaşındaki Emine Sarı vefat etti.

2 ay önce Gündem

Erciyes'in zirvesindeki karların erimesiyle birlikte, Kayseri'deki "Erciyes'te karlar eriyince borcumu öderim" efsanesi yeniden gündeme geldi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Karapınar ilçesinde pancar ekili bir tarlada yeni bir obruk oluştu. Yaklaşık 40 metre derinliğinde olan bu obruğun, geçen sene aynı tarlada meydana gelen obruk ile benzerlik taşıdığı öğrenildi.

2 ay önce Karaman Haberleri

6.'sı düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin 3. günü, Kırgızistan, Kazakistan ve Uygurlar Dans Topluluğu'nun muhteşem dans gösterileri ve Merve Özbey’in enerjik konseri ile vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da ekmek yaptıktan sonra boş araziye atılan odunlardan dolayı çıkan yangında 400 saman balyasını yanarak kül oldu.

2 ay önce Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2025 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 5 Ağustos'ta başlayacağını açıkladı.

2 ay önce Gündem

Konya'da çocuklar, hem aile bütçesine katkı sağlamak hem de hayalini kurdukları yeni oyuncaklara ulaşmak için eski oyuncaklarını satıyorlar.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir'de, polis kontrol noktasını fark ettikten sonra araçtan atlayarak kaçmaya çalışan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, bankta oturan iki kişiye çarptı.

2 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Daha temiz bir çevre, çevre dostu bir ulaşım anlayışı için apartman ve sitelerde elektrikli araç şarj ünitelerinin yaygınlaşmasını kolaylaştırıyoruz. Genelgemizi 81 ilimize gönderdik. Kararlıyız, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefimize ulaşacağız ve yeşil dönüşümü hep birlikte başaracağız” dedi.