2 ay önce Asayiş

Kütahya'nın Emet ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, yeni evlenen gelin ve damat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Ulusal

Hatay’da ismi Galatasaraylı eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’yla aynı olan vatandaşı arayıp tanışmak isteyen de oluyor, yardım isteyen de. Hataylı Sarıoğlu, kendisinden başka ailede 2 Sabri Sarıoğlu daha olduğunu belirterek, “Milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’nu tanımak ve onu evimde ağırlamak istiyorum” dedi.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda milli okçu Mete Gazoz, erkekler bireysel çeyrek finalde Güney Koreli Kim Woojin’e 6-4 kaybederek veda etti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’ın Ayrancı ilçesinde bulunan 20 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı.

2 ay önce Gündem

10 yıl komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden oyuncu ve sunucu Kenan Işık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Işık'ın kardeşi Mehmet Cengiz Işık, Kenan Işık'ın insanlara ışık tutan bir rol model olduğunu vurgulayarak, "Şimdi annemin yanına götürüyorum" dedi.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda dört sezon forma giyen ABD'li Kayla McBride, kariyerine ülkesinde devam etmek istediğini belirterek takımdan ayrıldı.

2 ay önce Vefat Edenler

Karaman'da 70 yaşındaki Emine Sarı vefat etti.

2 ay önce Gündem

Erciyes'in zirvesindeki karların erimesiyle birlikte, Kayseri'deki "Erciyes'te karlar eriyince borcumu öderim" efsanesi yeniden gündeme geldi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Karapınar ilçesinde pancar ekili bir tarlada yeni bir obruk oluştu. Yaklaşık 40 metre derinliğinde olan bu obruğun, geçen sene aynı tarlada meydana gelen obruk ile benzerlik taşıdığı öğrenildi.

2 ay önce Karaman Haberleri

6.'sı düzenlenen Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin 3. günü, Kırgızistan, Kazakistan ve Uygurlar Dans Topluluğu'nun muhteşem dans gösterileri ve Merve Özbey’in enerjik konseri ile vatandaşlardan büyük beğeni topladı.