2 ay önce Asayiş

Karaman’da ekmek yaptıktan sonra boş araziye atılan odunlardan dolayı çıkan yangında 400 saman balyasını yanarak kül oldu.

2 ay önce Gündem

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2025 yılı Hac Organizasyonu kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 5 Ağustos'ta başlayacağını açıkladı.

2 ay önce Gündem

Konya'da çocuklar, hem aile bütçesine katkı sağlamak hem de hayalini kurdukları yeni oyuncaklara ulaşmak için eski oyuncaklarını satıyorlar.

2 ay önce Asayiş

Nevşehir'de, polis kontrol noktasını fark ettikten sonra araçtan atlayarak kaçmaya çalışan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, bankta oturan iki kişiye çarptı.

2 ay önce Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Daha temiz bir çevre, çevre dostu bir ulaşım anlayışı için apartman ve sitelerde elektrikli araç şarj ünitelerinin yaygınlaşmasını kolaylaştırıyoruz. Genelgemizi 81 ilimize gönderdik. Kararlıyız, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefimize ulaşacağız ve yeşil dönüşümü hep birlikte başaracağız” dedi.

2 ay önce Spor

Milli tekvandocular Nafia Kuş, Hatice Kübra İlgün ve Merve Dinçel, Konya'dan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na uğurlandı.

2 ay önce Tarım

Elazığ'da, hasadın sürdüğü 3 bin dönümlük domates tarlasında mevsimlik tarım işçileri, kavurucu sıcaklar altında çalışarak geçimlerini sağlıyor.

2 ay önce Gündem

Adana'da artan hava sıcaklıkları, tatlı ustalarının yaz mevsimine özgü hazırladığı 'Soğuk baklava'ya olan talebi artırdı. Tatlı ustaları, 'Soğuk baklava'nın dışarıda kalmamasını ve aynı gün tüketilmesini önerdi.

2 ay önce Gündem

Hatay'ın Antakya ilçesinde, 300 dönümlük kavun tarlasının bir kısmını hasat eden çiftçi, geri kalan kısmını depremzede vatandaşlara bağışladı. Ancak, kavunlar tarlada kaldı ve vatandaşlar tarafından toplanmayınca hayvanlara yem olarak kullanıldı.