2 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek. Fiyat istikrarını sağlayarak vatandaşlarımızın refahını kalıcı olarak artıracağız" dedi.

2 ay önce Tarım

Mersin'in Mut ilçesinde sezonda 100 tona yakın hasat yapılan incirin kilogramı 80 TL'den alıcı bulmasıyla üretici altın yılını yaşıyor.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Beyşehir ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türkiye'nin elma deposu kentlerinden olan Karaman'da erkenci elma hasadı yazlık Gala çeşidiyle başladı.

2 ay önce Sağlık

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında artan sıvı kaybı bol su tüketimine ihtiyaç doğuruyor. Uzmanlar soğuk suyun lıkır lıkır değil yudum yudum içilmesi konusunda uyarıyor.

2 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yılın 7 aylık döneminde üreticilere devlet destekli tarım sigortası çerçevesinde 3 milyar lira tazminat ödendiğini açıkladı.

2 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde 29 Temmuz'da açıklanan birinci nakil sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçları erişime açıldı.

2 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 15 Eylül'de emlak sektöründe doğrulanmış ilan dönemine geçileceğini duyurdu. Buna göre konut satacak kişi, e-Devlet üzerinde gayrimenkulü seçerek emlakçıyı yetkilendirecek. Düzenleme kısa bir süre sonra otomotiv sektöründe de uygulanacak.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil takla attı.

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman gümüş fiyatları araştırılıyor. Karaman Gümüş Fiyatları, Karaman Gümüş Yüzük Fiyatları Ne Kadar? Peki 5 Ağustos Pazartesi gümüş ne kadar? İşte detaylar...