2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da 5 Ağustos Pazartesi günü hangi eczaneler nöbetçi? 5 Ağustos Pazartesi nöbetçi olan eczaneler hangileri? Birçok kişi tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 5 Ağustos Pazartesi gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

Sosyal medyada kullanıcılar Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar? sorusunu araştırmaya başladı. Bu yazıda Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında bilgi bulabilirsiniz. Dolar ve Euro'nun güncel kuru nedir?, Dolar ve Euro'nun Türkiye'deki piyasa koşulları üzerindeki etkileri nelerdir?, Günlük döviz kuru değişimleri hakkında bilgi almak için hangi kaynaklar kullanılabilir? sorularının cevaplarını bulacaksınız. İşte detaylar...

2 ay önce Ekonomi

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 3,23, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 28,76, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 61,78 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 65,93 olarak gerçekleşti.

2 ay önce Gündem

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, gerçekleştirilen 72. Seçimli Olağan Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu adına bir teşekkür mesajı yayınladı.

2 ay önce Asayiş

Aksaraylı gurbetçi Hollanda'dan memleketine izne gelirken çikolata paketlerine bir bir sardığı uyuşturucu maddelerle jandarmaya yakalandı.

2 ay önce Ulusal

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sürekli artan yolcu sayısına dikkat çekerek 3 Ağustos tarihinde Antalya Havalimanı’nın yeni bir rekora imza attığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, bu tarihte bin 217 uçak trafiğine ve 223 bin 217 yolcuya hizmet verilerek tüm zamanların hem uçak trafiği hem de yolcu sayısı rekorunun kırıldığını duyurdu.

2 ay önce Asayiş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı cankurtaran ve profesyonel yüzücü İlhan Çelik (31) Konya'dan tatil için geldiği Marmaris'te çıktığı dalış esansında boğularak hayatını kaybetti. Konya Şekerspor Bisiklet sporcusu da olduğu öğrenilen Çelik'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

2 ay önce Gündem

Konya'nın Karapınar ilçesinde pancar ekili tarlada 40 metre derinliğinde yeni bir obruk meydana geldi. Geçen sene de aynı tarlada obruk oluştuğu öğrenildi.