2 ay önce Karaman Haberleri

Karamanoğulları Taraftar Grubu yaptığı açıklamada: 5 Ağustos Pazartesi 20.30'da Karaman Aktekke Kent Meydanı'nda Karamanoğulları Taraftar Grubu olarak basın açıklamamız olacaktır. ifadelerine yer verdi.

2 ay önce Gündem

Birçok kişi rüyasında farklı hayvan ve cisimler görmekte ve gördüklerinin ne anlama geldiğini merak etmektedirler. Peki Rüyada Yılan Görmek ve Korkmak Ne Anlama Gelir? sorusunu araştırıp merak edenler için haberimizin detayında yer verdik.

2 ay önce Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ailelerin sosyal hizmetlere erişimini artırmak ve daha etkin bir sosyal hizmet sunumu gerçekleştirmek için önemli bir çalışma başlattıklarını belirtti. Yapılacak olan detaylar hakkında açıklama yaptı.

2 ay önce Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turunda mücadele edecek Galatasaray ve Lille'i elemesi halinde bu turda mücadele edecek Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.

2 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek. Fiyat istikrarını sağlayarak vatandaşlarımızın refahını kalıcı olarak artıracağız" dedi.

2 ay önce Tarım

Mersin'in Mut ilçesinde sezonda 100 tona yakın hasat yapılan incirin kilogramı 80 TL'den alıcı bulmasıyla üretici altın yılını yaşıyor.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Beyşehir ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Türkiye'nin elma deposu kentlerinden olan Karaman'da erkenci elma hasadı yazlık Gala çeşidiyle başladı.

2 ay önce Sağlık

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında artan sıvı kaybı bol su tüketimine ihtiyaç doğuruyor. Uzmanlar soğuk suyun lıkır lıkır değil yudum yudum içilmesi konusunda uyarıyor.

2 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yılın 7 aylık döneminde üreticilere devlet destekli tarım sigortası çerçevesinde 3 milyar lira tazminat ödendiğini açıkladı.