2 ay önce Ekonomi

İnternet üzerinde birçok kişi tarafından Karaman altın fiyatları araştırılıyor. Peki Karaman’da 8 Ağustos 2024 Perşembe gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte detaylar...

2 ay önce Asayiş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde tartıştığı kayınpederi tarafından başından vurularak ağır yaralanan damat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Bakanlığın tüm bütçesi, teşkilatı ve mevzuatıyla her zaman ihracatçının yanındayız. İhracatçıya ayırdığımız bütçeyi daha da artırmak için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığından ilave 5 milyar liraya yakın bir bütçe desteği daha talep ettik. Onu da alınca sizlere daha çok ihracat destekleri vereceğiz" dedi.

2 ay önce Sağlık

Elazığ’da araç bakım servis yetkilisi Merve Tel, bakımı yapılmamış klimaların bir çeşit akciğer enfeksiyonu olan lejyoner hastalığına neden olabildiğini, araçlardaki düzenli bakımın, hem klima performansıyla kullanım ömrünün uzadığını hem de bu bakımın insan sağlığı için oldukça önemli olduğunu kaydetti.

2 ay önce Vefat Edenler

Oyuncu Hakan Yılmaz’ın babası Necdet Yılmaz (82) Bodrum’da hayatını kaybetti. Organ yetmezliğinden hayatını kaybeden babası için ünlü oyuncu Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Canım babamız Necdet Yılmaz’ı bu sabah sonsuzluğa uğurladık. Yattığı yer huzurla dolsun” dedi.

2 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “e-Devlet Kapısı kullanıcıları kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecekler” dedi.

2 ay önce Sağlık

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Fırat Beğde anne sütünün önemine değinerek, “Anne sütü her çocuğun hakkıdır. Her anne bebeğinin ayına, hastalıklarına, gelişimine göre süt üretir. Ek gıdalara erken başlamayın” dedi.

2 ay önce Gündem

Geçtiğimiz sene 1 yıl uzatılan “Aile Destek Ödemesi” nin bu yıl uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. Peki Aile Destek Ödemesi Uzatıldı Mı? Aile Destek Ödemesi Nedir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimin detayında sizlerle.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Ilgın ilçesinde eski kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cezaevi firarisi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Antalya'da sabah saatlerinde genç bir kadının kaldırımda cansız bedeni bulundu. Genç kadının çamaşır asarken düştüğü düşünülürken çatıda bulunan ve genç kadının yazdığı değerlendirilen mektubun bulunması sonrası, polis ekipleri intihar ihtimali üzerine yönlendirdi. Genç kadının ölüm nedeni otopsi sonrası ortaya çıkacak.