2 ay önce Yaşam

İzmit'te yaşayan ailesinin yanından 1991 yılında ayrılan ve 33 yıldır kendisinden haber alınamayan 50 yaşındaki Kemal Demir, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 3 tekerli arabası ile hurda toplarken bulundu. Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri tarafından bulunan Kemal Demir hakkında gaiplik kararı alındığı belirlendi.

2 ay önce Sağlık

Afrika'da hızla yayılan ve korkutucu boyutlara ulaşan “Maymun Çiçeği Hastalığı” birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Maymun Çiçeği Hastalığına Ne İyi Gelir? Maymun Çiçeği Hastalığı Nedir ve Belirtileri Nelerdir? işte merak edilen “Maymun Çiçeği Hastalığı” ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında...

2 ay önce Asayiş

Ankara'nın Polatlı ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucunda ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybederken 24 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Konya’nın Beyşehir ilçesinde otomobille çarpışarak devrilen traktörün altında kalan sürücüsü hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Hatay'da depremden bu yana haber alınamayan 26 yaşındaki Merve Ateş'in mezarı yapılan DNA eşleşmesi sonucu İskenderun ilçesinde mezarlıkta bulundu. İsimsiz olarak defnedilen ve mezarı bulunan Ateş'in ailesinin yeniden DNA testi yaptırmak için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

2 ay önce Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son beş günde silah kaçaklarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 78 ilde düzenlenen “Mercek-22” operasyonlarında bin 790 silahın ele geçirildiğini ve bin 847 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

2 ay önce Asayiş

Karaman'da Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. yapmış olduğu açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacağını bildirdi.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da 5 katlı apartmanın 4. katındaki pencereye çıkarak intihar girişiminde bulunan kadın, polisin yoğun mücadelesi sonucu ikna edilerek pencereden indirildi.

2 ay önce Sağlık

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Birimi Uzm. Dr. Esra Akkaya Yılmaz, çocuklardaki yaz ishalinin 3 ile 7 gün arasında sürdüğünü söyleyerek, "Sürekli kusan, beslenemeyen, kanlı ishali olan ve vücutta su kaybı belirtisi olan çocuklar mutlaka doktora başvurmalıdır" dedi.

2 ay önce Asayiş

Konya'da bir kişi aralarında husumet bulunan 2 kuzenini tabanca ile vurarak yaraladı.