2 ay önce Asayiş

Mersin'de evinin bulunduğu apartmanın demir kapısına tırmanan 7 yaşındaki çocuğun kafasına korkuluk demiri saplandı.

2 ay önce Asayiş

Konya'da 3 aracın karıştığı ve 2 kişinin hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da meydana gelen olayda evde yalnız yaşadığı bilinen yaşlı kadın evinde ölü bulundu.

2 ay önce Gündem

Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 11 Ağustos 2017 tarihinde şehit edilen Eren Bülbül ölümünün 7. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

2 ay önce Asayiş

Giresun’un Eynesil ilçesine bağlı Ören beldesinde düğünde maganda kurşunuyla Hüseyin Ölçücü’nün (58) ardından Bilal Yetim de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Asayiş

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde park halindeki kamyona arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

2 ay önce Sağlık

Yapılan kıyafet alışverişi dikkat edilmediği takdirde kabusa dönüşebiliyor. Uzmanlar, yeni alınan kıyafetlerin mutlaka yıkanması gerektiği konusunda uyarıyor.

2 ay önce Sağlık

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Gazi Bekir Özçakmakçı, "Güneş ışınlarından korunmak için özellikle saat ile 10.00 ila 16.00 arasında eğer işimiz çok yoksa mutlaka dışarıya çıkmamalıyız. Eğer işimiz var ise ve mutlaka dışarı çıkmamamız gerekiyorsa, başta güneş kremleri göz çevremize uygulanmalı ve bunun dışında mutlaka güneş gözlüğü kullanılmalıdır" dedi.

2 ay önce Asayiş

Hava sıcaklıkları nedeniyle oluşan hararet ve serinlemek için kullanılan klimanın vücutta meydana getirdiği ağrıya karşı iyi geldiğine inanılan ahududu, yaban mersini, keçiboynuzu ve karadut özleri ile yapılan bitkisel karışıma yoğun ilgi gösteren vatandaşlar aktar esnafının işini arttırdı.

2 ay önce Spor

Kariyerini Paris Olimpiyatları'nda sonlandıran milli güreşçi Taha Akgül veda mesajında, "Dünyanın en güzel bayrağını hakkıyla devraldım, şerefiyle alnımın akıyla hak ettiği yere çıkarttım. Hiçbir rakipten korkmadan her şampiyonada savaşarak kahramanca mücadele verdim. Tertemiz bir kariyer bileğim hakkıyla alnımın teriyle yazıldı hamdolsun. Şimdi sancağı başka bir Türk gencine devretme zamanı" dedi.