2 ay önce Vefat Edenler

Saray Holding yönetim kurulu başkan vekili Ahmet Özdağ'ın kayınpederi Akbaş Mehmet oğlu Cafer Gencer (84) vefat etmiştir.

2 ay önce Magazin

Rüyada Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Erkek Bebek Sahibi Olmak Ne Demek? Rüyada Erkek Bebek Ne Anlam Gelir detaylar haberimizde…

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da bir akademisyenin, Filistinlilere destek olmak için yaptığı "Aksa Tufanı" ve "Hamas Marşı" isimli eserleri, dünyanın birçok ülkesinde ilgi görüyor.

2 ay önce Kültür ve Sanat

Rüyada görülen bebek genelde olumlu gelişmelerin habercisi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Rüyada Kucağında Bebek Tutmak Ne Demek? Rüyada Güzel Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

2 ay önce Kültür ve Sanat

Rüyada bebek görmek her zaman güzel bir hayra yorumlanmıştır. Peki Rüyada Küçük Bir Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? işte haberimizin detayında sizlerle...

2 ay önce Asayiş

Karaman’da gece saatlerinde bir işyerinde çıkan yangın işyerinin bitişiğindeki dükkanlara sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı.

2 ay önce Ulusal

Hava sıcaklarının giderek artması ile birlikte kendini gösteren sağlık sorunları arasında baş ağrısı ilk sırada yer alıyor. Baş ağrısından korunmak için önlemleri aktaran Nöroloji Uzmanı Dr. Özden Yener Çakmak, “Mevsimsel özellikler, migren ve gerilim tipi baş ağrılarının artmasına veya azalmasına neden olabilmektedir. Yaz aylarında artan baş ağrıları bu durumun en somut örneklerindendir.” dedi.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında yarın Fransız ekibi Lille’i konuk edecek. Sarı-lacivertliler, iki farklı galip gelmesi durumunda play-off turuna yükselecek.

2 ay önce Asayiş

Konya’da epilepsi krizi geçirmesi nedeniyle kullandığı otomobilin kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaparak otobüs durağında bulunan 4 kişi ile eşinin ölümüne neden olan sürücü ilk kez hakim karşısına çıktı.

2 ay önce Dünya

İsrail ordusunun Gazze şehrinde sivillerin sığındığı bir okula sabah namazı sırasında gerçekleştirdiği saldırı sonucu 100'den fazla Filistinli hayatını kaybetti.