2 ay önce Gündem

Gaziantep’te bir esnaf, sosyal medya platformu Instagram’ın yeniden erişime açılmasını lokma dağıtarak kutladı.

2 ay önce Gündem

Asrın felaketinde vefat eden annesinden kendine kalan yüzüğü tatil için geldiği Hatay’ın Arsuz ilçesinde kaybeden Zehra Alın’ın anne yadigarı tüm çabalara rağmen bulunamadı. Zehra öğretmen, annesinin mezarı başında dua ederek yadigarını kaybettiği için özür diledi.

2 ay önce Ulusal

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesinde düzenlenen operasyonda binlerce kişinin verilerini ele geçiren siber casus ağı çökertilerek 11 kişi tutuklandı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Hadim ilçesinde serinlemek için gölete giren genç boğularak hayatını kaybetti.

2 ay önce Karaman Haberleri

Karaman’da Instagram üzerinden e-ticaret faaliyetleri yapmakta olan 20 yaşındaki Mustafa Emirhan Pirgon, sosyal medya platformu Instagram’ın kapanması üzerine bu durumdan olumsuz etkilendi ve “Instagram açılırsa lokma dağıtacağım” dedi. Instagrama erişimin 9 gün aradan sonra açılması üzerine sözünü tutan genç girişimci, Karaman Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda 500 kişilik lokma döktürüp dağıttı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Gazete Anadolu İmtiyaz sahibi Ayşe Oğuz ve Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz’un evlatları Okyanus Oğuz sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

2 ay önce Asayiş

Konya'nın Ilgın ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve bir saatlik çalışmayla kontrol altına alınan yangında 15 hektarlık alan kül oldu.

2 ay önce Genel

2024 yılı haccı için yapılan kura çekiminde kesin kayıt sırası gelmeyen veya sırası geldiği halde vazgeçme, erteleme gibi nedenlerle hacca gidemeyen vatandaşlarımızın kayıtları bu yıl otomatik olarak yenilenmeyecek.

2 ay önce Güncel

Konya'da bir düğün salonunda yanlarından uzaklaşan çocuğu yakaladıktan sonra öfkeyle havaya kaldırıp yere atan baba gözaltına alındı.

2 ay önce Karaman Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Nuriye Okur’un cenazesine katılmak üzere Karaman’a geldi.