Tarzıyla ve şarkılarıyla kendine hayran bırakan Tan Taşçı, saplantı boyutundaki hayranı ile başı dertte. Şarkıcı Tan Taşçı, yıllardır kendini rahatsız eden kadın hayranına uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından bu olay gündemde hızlıca yayıldı.. Peki Tan Taşcı Nasıl Meşhur Oldu? Tan Taşcı Kimdir? işte haberimizin detayında..

Köfteci Yusuf’un helal belgesi yok mu? Köfteci Yusuf’un helal belgesi yok mu?

Tan Tasci Nasil Meshur Oldu1

Tan Taşçı Kimdir? 

Sesi ve şarkılarına verdiği yorumlarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tan Taşçı, 30 Ekim 1981'de Almanya'nın Hannover şehrinde doğdu. Tan, eğitim hayatına Türkiye'de devam etti. İlkokulu Ankara'da Arı Koleji'nde tamamlayan sanatçı, lise eğitimini ise Rauf Denktaş Lisesi'nde aldı. Müzik kariyerine erken yaşlarda adım atan Tan Taşçı, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosu'na katıldı. Şarkıcı Tan Taşçı, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan Bölümü'nde eğitim alarak müzik bilgisini ve yeteneklerini geliştirdi. Bu süreçte halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolarda ve Devlet Operası'nda da görev aldı. Sadece müzikle sınırlı kalmayan Tan, "Mürüvvetsiz Mürüvvet" adlı Türk filminde de oyunculuk deneyimi yaşadı.

Tan Tasci Nasil Meshur Oldu2

Tan Taşcı Nasıl Meşhur Oldu?

Gencinden yaşlısına herkesime şarkılarıyla hitap eden Tan Taşçı’nın nasıl meşhur olduğu merak ediliyor. Peki Tan Taşcı Nasıl Meşhur Oldu? işte detaylar.. Sevilen şarkıcı Tan Taşçı, 13 Mayıs 2005 tarihinde tümü kendi bestelerinden oluşan ilk albümü "Rica Ederim" ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Albümdeki slow parçalarla büyük beğeni toplayan Tan, kısa sürede adını duyurdu. Pop, Arabesk ve Türk sanat müziği türlerinde başarılı eserler veren sanatçı, gitar ve piyano çalmadaki yetkinliğiyle de dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ