Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, en az lise mezunu 240 tekniker alımı yapacağını duyurdu. Zonguldak ve Kastamonu dahil birçok ilde yapılacak personel alımına ilişkin detaylar açıklandı. İşte TEİAŞ tarafından alınacak pozisyonlar ve başvuru şartlarının detayları haberimizde...

Teiastan Buyuk Is Firsati En Az Lise Mezunu 240 Kamu Personeli Alimi Yapilacak2

Hangi Branşlarda Alım Yapılacak?

TEİAŞ, 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümlerine göre tekniker alımı gerçekleştirecek.

Alınacak teknikerlerin branşları şu şekilde belirlendi:

1- 5 Harita Teknikeri

2- 18 Elektronik Teknikeri

3- 217 Elektrik Teknikeri

teiastan-buyuk-is-firsati-en-az-lise-mezunu-240-kamu-personeli-alimi-yapilacak5

Çalıştırılacak İller ve Detaylar

TEİAŞ tarafından işe alınacak teknikerlerin çalıştırılacakları iller ve diğer detaylar kurumun internet sitesinde ilan edilecek. Bu iller arasında Zonguldak, Kastamonu ve birçok diğer il de bulunuyor.

Screenshot 14

Başvuru Tarihi ve Şartları

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar, yayınlanmış olan ilanların İŞKUR'un internet sitesinde yayın tarihten itibaren 5Ağustos ile 9 Ağustos 2024 tarihleri içerisinde en geç 5 gün içinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri, İŞKUR internet sitesi içerisinden ve ayrıca e-Devlet üzerinden başvuru işlemlerini yapabilmektir.

Başvuru yapacak adayların şu şartları taşıması gerekiyor:

* 2022 yılı kapsamında KPSS P93 puan türü içinde en az 60 puan almış olma şartı

* İŞKUR'a başvuru yaparak, talep şartlarına uygun olmak.

* Öncelik hakkına sahip olanlar için, ilgili belgenin tarihine göre başvuruda bulunmak.

Teiastan Buyuk Is Firsati En Az Lise Mezunu 240 Kamu Personeli Alimi Yapilacak3

Sözlü Sınav Süreci Nasıl Olacak?

İŞKUR'a başvuru yapan adaylar arasından, en yüksek KPSS puanına sahip olanlar, açık iş sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava davet edilecek. Öncelik hakkına sahip adaylar da aynı şekilde değerlendirilecek.

Detaylı Bilgilere Nereden Ulaşabilirsiniz?

TEİAŞ’ın bu büyük iş fırsatından yararlanmak ve başvuru yapmak için İŞKUR ve TEİAŞ’ın internet sitelerini takip edebilirsiniz. Detaylı başvuru şartları ve bilgiler, ilanların yayımlanmasıyla birlikte erişilebilir olacak.

Görüntüler kurgu mu? Yecüc Mecüc mü? Görüntüler kurgu mu? Yecüc Mecüc mü?

Bu önemli iş fırsatı hakkında daha fazla bilgi almak için TEİAŞ’ın resmi internet sitesini ziyaret edin ve başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL