Kaza, öğle saatlerinde Üniversite Mahallesi Şehit Hakan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa A. idaresindeki 42 APU 45 plakalı transporter minibüsle karşı şeritten gelmekte olan E.P.E. yönetimindeki 70 AAF 095 plakalı Fiat marka otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Karaman'da transporter minibüsle otomobil çarpıştı: olay yeri görüntüleri Foto Galeri: Karaman'da transporter minibüsle otomobil çarpıştı: olay yeri görüntüleri

Karaman'da kafa kafaya çarpıştılar çok sayıda yaralı var Karaman'da kafa kafaya çarpıştılar çok sayıda yaralı var

Karamanda Kafa Kafaya Carpistilar Cok Sayida Yarali Var5

Kazada her iki aracın sürücüsü ile birlikte araçlarda yolcu olan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınan 66 yaşındaki Adila M.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan kaza yerine gelerek bilgi aldı. Kazaya karışan araçların çekici ile yoldan kaldırılması sonrası trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: MEHMET AKİF ORHAN