İşcep Neden Açılmıyor? Erişim Sorunu Hakkında Bilgiler.

Turkiye Is Bankasi Coktu Mu Mobil Bankacilik Neden Acilmiyor1

Türkiye İş Bankası çöktü mü? Mobil bankacılık neden açılmıyor?

15 Ekim tarihinde İşcep uygulaması kullanıcıları, "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" uyarısıyla karşılaşarak, uygulamaya erişim sağlayamadıklarını bildirdiler. Sabah saatlerinden itibaren yaşanan bu sorun, birçok kullanıcının uygulama üzerinden işlem yapmasını engelledi.

Bedelli askerlik ücreti ne olacak? Bedelli askerlik ücreti ne olacak?

Kullanıcılar, uygulamada sıkça karşılaştıkları diğer bir hata mesajı olan "İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz."şeklindeki bildirimlerle de rahatsızlık yaşadı.

Turkiye Is Bankasi Coktu Mu Mobil Bankacilik Neden Acilmiyor2

Sosyal Medya Tepkileri

Sosyal medya platformlarında, İşcep'e giriş yapamayan kullanıcıların sayısı giderek arttı. Birçok kullanıcı, yaşadıkları sorunları paylaşıp, bankanın resmi açıklamalarını merakla beklemekte.

İş Bankası'ndan Açıklama Bekleniyor

Şu an için İş Bankası tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olması, kullanıcıların endişelerini artırıyor. Kullanıcılar, uygulamanın ne zaman normale döneceğine dair bilgi almak için bankanın duyurularını takip ediyor.

İşcep uygulamasında yaşanan bu erişim problemi, kullanıcıların işlem yapabilmesini engelliyor. Sorunun çözülmesi için bankanın gerekli çalışmaları ve açıklma yapması bekleniyor. 

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI