Türkiye Karadağ maçı ne zaman?

Yarın akşam oynanacak Türkiye-Karadağ maçı 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 21.45’te başlayacak.

Türkiye 1

Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda?

Türkiye Karadağ maçı, Türkiye’de TV8 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, Avrupa’da birçok televizyon kanalı da maçı izleyicilerine sunacak. Yurtdışındaki Türk futbolseverler ise Türkiye Karadağ maçını Exxen platformu üzerinden canlı olarak takip edebilecek.

Türkiye4

Türkiye Karadağ maçı nerede?

Türkiye Karadağ maçı Samsun'daki Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. İtalya Futbol Federasyonu'na bağlı hakem Daniele Chiffi'nin yöneteceği karşılaşmada, yardımcı hakemler Alessio Berti ve Luigi Rossi görev alacak. Dördüncü hakem olarak ise Matteo Marchetti atandı.

Ünlü Tenisçi İçin Yolun Sonu... Rafael Nadal Tenisi Bıraktı mı? Ünlü Tenisçi İçin Yolun Sonu... Rafael Nadal Tenisi Bıraktı mı?

Türkiyee3

Türkiye Karadağ maçı kadrosu

Milli takım kadrosunda bazı dikkat çekici değişiklikler yaşanıyor. Galler maçında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında forma giyememişti; ancak Karadağ maçıyla birlikte sahalara geri dönüyor. Ayrıca, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı ve kaleci Berke Özer, kadroya dahil edildi. Sakatlıkları süren Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak ise bu karşılaşmada yer almayacak.

Kaynak: HATİCE KÜBRA SARI