Karaman'da TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği başladı Karaman'da TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği başladı

Düzenlenen programa New Karaman Otel sahibi İbrahim Uysal, ortağı Mustafa Yıldırım, Otel Müdürü Veysel Şenuysal, New Karaman Spor Derneği Başkanı Ayşegül Coşkun ve basın mensupları katılım sağladı.
Karaman’ı dünya genelinde tanıtmayı amaçlıyoruz diyen New Karaman Otel sahibi İbrahim Uysal, “ “Biz basını her sene ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız otel müdürümüz Veysel Bey’i sizlere yakından tanıtmak. New Karaman’ı, sizin de desteğinizle, hem Karaman’da hem de dünya genelinde tanıtmak istiyoruz. Dünya genelinde, Amerika hariç, spor ve özel projelerde ortaklıklarımız var. New Karaman olarak spor, ilaç sektörü, savunma sanayi ve tarım gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Tarım Bakanlığı ile görüşmelerde bulunduk ve Türkiye’ye yeni tarım teknolojileri getirme hedeflerimiz var. Bu projeler arasında, tohum genetiğini değiştirip Karaman’da üretim yapmak yer alıyor. Ayrıca, spor alanında da büyük adımlar atmayı amaçlıyoruz. Türkiye genelinde ise spor salonları açmayı hedefledik ve bu çalışmaların ilk adımı ise Konya’da olacak. Karaman’ı sporla tanıtmayı amaçlıyoruz. ilk hedefimiz ise bu konuyla ilgili Karaman’da bilek güreşi turnuvaları düzenlemek. Bu sayede farklı şehirlerden sporcuları ağırlayarak Karaman’ı tanıtmak. 
“Engelli Bireyler ve İhtiyaç Sahibi Aileler Önceliğimiz”
Engelli bireylerin önceliği olduğunu söyleyen İbrahim Uysal, “Engelli çocuklarımız için kapalı oyun bahçeleri yaptık. Bu projeyi sadece Karaman’da değil, Kahramanmaraş ve Avrupa’nın farklı şehirlerinde de hayata geçirdik,” dedi. 
Son olarak Uysal, New Karaman Otel Müdürü Veysel Şenuysal ile birlikte Karaman’ın tanıtımı için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Uysal Tek Gayemiz Karamani Tanitmak1

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL