Bir dönemin Doktorlar adlı dizisin de yıldızı parlayan ve çok sevilen oyuncularından olan Yağmur Atacan’la ilgili arama motorlarında sıkça karşılaşılan sorulardan olan Yağmur Atacan Kaç Evlilik Yaptı? Yağmur Atacan Kim? Yağmur Atacan Kaç Yaşında? Yağmur Atacan Nereli? Detaylar haberimizde…
Yağmur Atacan Kaç Evlilik Yaptı?
19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep'te doğan ve  Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olduğu bilinen  Atacan Annesi Diş hekimi, babası ise Asker'dir. Bir tane kız kardeşi olan Atacan eğitim hayatını  lkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktığı bilinmektedir.

Yagmur Atacan Kac Evlilik Yapti1
Okul hayatına sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam ettiği bilinmektedir. Oyunculuğa olan ilgisini lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak (2001-2005) yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında çalıştı.2006 yılında TRT televizyonunda "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yaptı. Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi markaların reklam filminde oynayan yakışıklı ve sevilen isim haline gelen Atacan özel hayatı da herkes tarafından merak konusu olmuştur.

Furkan Palalı’nın Burcu Nedir? Furkan Palalı’nın Burcu Nedir?

Yagmur Atacan Kac Evlilik Yapti1
Yağmur Atacan 2008 yılında kendi gibi başarılı olan Pınar Altuğ ile bir evlilik yapmış ve o dönem magazin gündemin de adından çok söz ettirdiği de bilinmektedir. Araların da ki yaş farkının çok konuşulduğu Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ çifti hiç kimsenin dediğine kulak asmayıp evliliklerini gözden uzak ve mutlu bir şekilde devam ettiği de bilinmektedir. Evliliklerinde bir yıl sonra Su adında bir kızları olan çift sessiz sakin ve gözlerden uzak devam ettiği bilinmektedir.

Kaynak: İHA