Geçirdiği estetik operasyonlar ile gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan’ın birçok yönü merak konusu oldu. Peki Yasemin Özilhan Estetik Var Mı? Yasemin Özilhan Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle..

Yasemin Ozilhan Estetik Var Mi3

Abdurrahim Albayrak Nasıl Zengin Oldu? Abdurrahim Albayrak Nasıl Zengin Oldu?

Yasemin Özilhan Kimdir?

Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985 tarihinde Almanya'da doğdu. Çocuk yaşlarda ailesi ile birlikte Almanya’dan Türkiye’ye yerleşti.  Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde eğitim hayatını tamamlamasının ardından İstanbul'a yerleşen güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne kaydoldu. Müjdat Gezen tarafından ekran önü oyunculuğa yönlendirilerek ilk dizisi Koçum benim oldu. Yasemin Özilhan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünü tamamladı. 2006- 2010 tarihlerinde yayınlanan Doktorlar dizisinde Ela karakteri ile tanınarak büyük hayran kitlesine ulaştı. Oyuncu, manken, moda tasarımcısı olarak karşımıza çıkan Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenmiştir. Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan çiftinin 2 çocukları bulunuyor.

Yasemin Ozilhan Estetik Var Mi4

Yasemin Özilhan’ın Oynadığı Diziler Nelerdir?

Ekranların güzel oyuncusu Yasemin Özilhan, canlandırdığı karakterler ile hafızalara kazınmıştır. Peki başarılı oyuncu Yasemin Özilhan’ın Oynadığı Diziler Nelerdir? işte sizler için derledik.. Koçum Benim, Vizontele Tuuba, Ah Be İstanbul, Doktorlar, Babam Adam Olacak ve son olarak Mucize Doktor olarak canlandırdığı karakterler ile sevenleri ve ekranlarla buluşmuştur.

Yasemin Ozilhan Estetik Var Mi2

YASEMİN ÖZİLHAN ESTETİK VAR MI?

Ekranların güzel oyuncusu Yasemin Özilhan, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Peki Yasemin Özilhan Estetik Var Mı? işte sizler için haberimizin detayında yer verdik. Doktorlar’ın Ela'sı Yasemin Özilhan’ın eski halini görenler tanıyamıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan Yasemin Özilhan geçirdiği estetik operasyonlarla değişim yaşadı. Daha çok yüzüne estetik operasyon uygulatan Yasemin Özilhan, hayranları tarafından tepkiler alıyor.

Kaynak: HATİCE KARACA