Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni siyasi oluşumuyla ilgili detayların paylaşılacağı toplantıda, Ağıralioğlu’nun geçmişteki eleştirileri ve partinin şöhretsiz kahramanları gibi konulara dair açıklamalar yapılacak.

28 Ekim'de Tanıtım Toplantısı Gerçekleşecek

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisinin tanıtım toplantısını 28 Ekim tarihinde yapılacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. Uzun süredir parti kurma çalışmalarına devam eden Ağıralioğlu, bu toplantıyla birlikte siyasi hayatına yeni bir yön vermeyi hedefliyor.

yavuz-agiralioglunun-yeni-partisi-icin-geri-sayim-basladi1

Millet İttifakı'na Eleştiriler ve İstifa Süreci

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Millet İttifakı'nın aday tercihine yönelik eleştirilerde bulunan Ağıralioğlu, bu nedenle İYİ Parti'den ayrılma kararı almıştı. Parti içindeki görevleri arasında sözcülük, grup başkanvekilliği ve genel başkan yardımcılığı gibi önemli pozisyonlar bulunuyordu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesine karşı çıkan Ağıralioğlu, bu durumu eleştirerek İYİ Parti'den istifa etti.

Karaman Halkı Davetli

Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin tanıtım toplantısına Karaman halkının tamamı davet edildi. Toplantının detayları merakla beklenirken, yeni partinin "şöhretsiz kahramanları" hakkında da çeşitli spekülasyonlar var. Kimlerin bu yeni oluşumda yer alacağı, siyasi çevrelerde tartışma konusu oldu.

Arsin Belediye Başkanı kimdir? Arsin Belediye Başkanı hangi partiden? Arsin Belediye Başkanı kimdir? Arsin Belediye Başkanı hangi partiden?

Katılım için İletişim Bilgileri

Ankara'daki tanıtım toplantısına katılmak isteyen vatandaşlar, 0530 770 10 78 ve 0543 645 01 10 numaralı cep telefonlarıyla iletişime geçerek detaylar hakkında bilgi alabilirler.

Yeni siyasi oluşuma, Ağıralioğlu’nun çevresi ve fikir birliği yaptığı vatandaşlar için 28 Ekim’deki toplantıya Karaman halkının da katılım sağlaması bekleniyor.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL