"Riskli Bina" gerekçesiyle yıkım kararı alınan Mezhepler İşhanında faaliyet gösteren işyerleri kendileri için tanınan süre sonrası geçtiğimiz günlerde farklı yerlere taşınma işlemlerini tamamlamış ve bina boşaltılmıştı. Boşalan binanın ne zaman yıkılacağı ve yıkım işinin nasıl yapılacağı konusu da Karaman Belediyesi'nin 26 Eylül 2024 Perşembe günü yapılacak ihaleyle netlik kazanacak.

Ekran Görüntüsü 2024 09 13 143843

Karaman Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 10'de Belediye Encümeni Salonunda yapılacak yıkım ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince Açık artırma usulü ile ihale edilecek. Yıkım işine ait Teknik Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Şefliğinden 500.00 TL (Beş Yüz Türk Lirası) karşılığında temin edilebilecek olup yıkım işine katılacak istekliler 2.100,00 TL (İkibinyüz Türk Lirası) geçici teminat yatırarak ihaleye katılabilecekler.

Yikim Isi Ihalesi Yapilacak5

Yikim Isi Ihalesi Yapilacak4

Yikim Isi Ihalesi Yapilacak2

Yikim Isi Ihalesi Yapilacak3

Karaman’da aileler üniversiteye başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu Karaman’da aileler üniversiteye başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Yikim Isi Ihalesi Yapilacak1

Kaynak: R. Rüzgar YEL