Damla Sönmez Kim? Damla Sönmez Kim?

Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü?

Peki Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? Yıldız Tilbe Kimdir? işte merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında sizlerle.

Yıldız Tilbe Kimdir?

Arabesk ve pop müziğin başarılı ismi Yıldız Tilbe, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğmuştur. Ünü şarkıcı Yıldız Tilbe, aile içinde "Yadigar" adıyla biliniyor. Eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başladı. Yıldız Tilbe sahne hayatına ilk olarak 1990 yılında başladı. 1991 yılında ise ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun vokalistliğini yapmıştır. Ünlü şarkıcı Tilbe, solistlik yaptığı bir program da kendi hayran kitlesini oluşturarak ün kazanmış daha sonra ise albüm teklifi alarak 1994 yılında Delikanlım albümünü çıkardı. Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, hayatında yaşadığı olumsuzluklar yüzünden belli bir süre şarkıcılık hayatına ara verdikten sonra 2002 yılında çıkardığı "Haberi Olsun" isimli albümü ile tekrar ilgi toplamıştır. Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe’nin özel hayatına baktığımızda ise bir kez evlilik yaptığını biliyoruz. Tilbe, 1984-1989 yılları arasında Güngör Karahan ile evlilik yaşamış ve bu evlilikten Sezen Burçin isimli bir kızı vardır. 

Yildiz Tilbe Nereli Kurt Mu Turk Mu1


Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? 

Hala en başarılı bestecilerden ve yorumculardan birisi olarak tanınan Yıldız Tilbe’nin nereli olduğu merak konusu oldu. Peki ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Nereli Kürt mü Türk mü? işte haberimizin detayında sizler için paylaşıyoruz. Her yaştan hayran kitlesi bulunan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, İzmir’in Konak ilçesinde dünya ya gelmiştir. Tilbe’nin annesi Tuncelili ve Zaza kökenli olurken babası ise Ağrılı ve Kürt kökenlidir.

Kaynak: HABER MERKEZİ