İŞKUR, yurt dışında çalışmak isteyenler için yeni bir personel alım süreci başlattı. Libya'da faaliyet gösterecek olan projelerde çalışması üzere  inşaat mühendisleri için iş ilanları yayımlandı.

yuksek-maasla-yurt-disinda-calisma-firsati-basvurular-basladi1

Sabri Doğan neden hapse girdi ? Sabri Doğan neden hapse girdi ?

5 Yıl Deneyimli İnşaat Mühendisi Alınacak

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden başvurular kabul ediliyor. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Libya’da çalışmak üzere inşaat mühendisi arandığını konuyla alakalı bu pozisyon için adaylardan en az 5 yıl deneyim ve en az lisans mezunu olma şartı aranıyor. Kadın ve erkek adaylar başvurabilir.

yuksek-maasla-yurt-disinda-calisma-firsati-basvurular-basladi2

Başvurular, İŞKUR’un yayımladığı ilanlar doğrultusunda https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Detaylı bilgilere İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilirsiniz. Başvurular online olarak kabul ediliyor ve gerekli şartları taşıyan adaylar değerlendirme sürecine dahil edilecek. Bu fırsat, yüksek maaşla yurt dışında kariyer yapmak isteyen inşaat mühendisleri için güzel bir kariyer fırsatı olarak görülmekte. İlgilenen vatandaşlar IŞKUR web sitesi üzerinden başvurularını tamamlayabilir ayrıca detaylı bilgi için yaşadığınız şehrin İŞKUR Müdürlüğü’ne danışabilirsiniz.

Kaynak: RÜZGAR RAMAZAN YEL